Access Bars & Access Consciousness

 

Er body work og processer, der får dig ned i det mediative stadie, således at du kan reboote din hard disk og åbne op for nye muligheder.

Få balance i dit krop og i dit liv med en naturlig, blid og sikker behandling.

 

Har du lyst til:

 

. Færre smerter?

 

. Mindre stress?

 

. Sove bedre?

 

. Få forandring, lethed og glæde i dit liv?

 

Acces Consciousness :

 

Sessionen starter med en samtale, hvor du fortæller, om din situation og de problemer der ønskes afhjulpet. Herefter kommer du på briksen, fuldt påklædt. Der bliver taget udgangspunkt i hele dig, hvad der ligger fastlåst i din krop, dine tanker, og i dit liv. Få balance i dit krop og i dit liv med en naturlig, blid og sikker behandling.

Access Bars:

 

Bars er 32 energipunkter på hovedet. Når disse aktiveres frigøres de følelser, tanker og overbevisninger der står mellem dig og det du ønsker i dit liv.

Er der dele af dit liv vil du gerne ændre? Hvad hvis du ikke skulle nøjes og ikke skulle holde fast i det du allerede kender. Har du lyst til at vælge noget nyt, smide det gamle ud og åbne op for nye muligheder.

Selve behandlingen:

Du ligger ned og jeg berører dig blidt på de 32 punkter. Det er virkelig afslappende og afstressende. Det føles som om du har fået en dejlig massage, og i bedste fald vil hele dit liv ændre sig.

 

 

Blid hænder på kroppe for at løsne op for blokeringer.

 

Young Living Oils, kan blive brugt for at fremme processen samt give ro.

 

Blide hænder på de 32 bars punkter på hovedet.

 

hænder på fødderne for at få energi strømningerne til at være i balance.

 

Copyright © All Rights Reserved